HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Girişimcilik Zirvesi Gerçekleştirildi
2 Nisan 2018, Pazartesi
Üniversitemizde Girişimcilik Zirvesi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Ekonometri Topluluğu tarafından ve Uşak Genç Girişimciler Kurulu’nun işbirliği ile 28 Mart 2018 tarihinde “Girişimcilik Zirvesi” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan etkinlik Ekonometri Topluluğu Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Barış Kaki’nin açılış konuşması ile başladı.

Açılış konuşmalarının ardından Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Alperen Cinci, Anadolu Filo Genel Müdürü Melih Akman, Ekonometri Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sertaç Kantarcı ve TÜRYAP İnsan Kaynakları Uzmanı Mehmet Kara girişimcilik ile ilgili kendi deneyim ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar. Başarılı girişimcilik modelleri, kişiliğin meslekteki önemi, başarı ve başarısızlığın hassas noktaları ve bilinen isimlerin başarı hikâyeleri gibi konular üzerinde bilgilerini aktaran konuşmacılar öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

Etkinlik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak’ın konuşmacılara üniversitemiz adına teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.