Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde “Gıda Mühendisliği Kariyer Günleri’’ Etkinliği Gerçekleştirildi
30 Mart 2018, Cuma
Üniversitemizde “Gıda Mühendisliği Kariyer Günleri’’ Etkinliği Gerçekleştirildi

Gıda Mühendisliği Bölümü ve Gıda ve Beslenme Topluluğu tarafından düzenlenen “Gıda Mühendisliği 1. ve 2. Kariyer Günleri’’  adlı etkinlikler üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T-7 salonunda 23 ve 27 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Etkinliklere Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdullah Dikici, Gıda ve Beslenme Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Onur Güneşer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İlk etkinliğin konuşmacıları Uşak Süt İşletme Müdürü Atilla Taş ve Ankara Hero Gıda Kalite ve Proses Kontrol Mühendisi Lütfü Erdoğan, ikinci etkinliğin konuşmacıları Gıda Mühendisleri Odası Denizli İl Temsilcisi Esin Aysan Pişik, Altıntop Kuruyemiş İşletme Müdürü Hande Yiyen; Gıda ve Gıda mühendisliği ile ilgili bilgiler aktararak soru-cevap bölümünde öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Etkinlikler, Doç. Dr. Onur Güneşer ve Dr. Öğretim Üyesi Bengi Hakgüder Taze’nin konuşmacılara üniversitemiz adına teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.