HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Öğrencilerimiz Finansal Kurumlar Gezisi Gerçekleştirdi
30 Mart 2018, Cuma
Öğrencilerimiz Finansal Kurumlar Gezisi Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğrencileri ile Muhasebe ve Finans topluluğu öğrencileri Borsa İstanbul, Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu ve Gedik Yatırım’ı ziyaret etti.

Gezide ilk durak Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul Foder Başkanı Özlem Denizmen ve Yardımcısı Atilla Köksal öğrencilerimize seminer vererek borsaların işleyişi ile ilgili soruları yanıtladılar.

Borsa İstanbul ziyaretinin ardından Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu ziyaret edildi. Burada öğrenciler sermaye piyasası hakkında önemli bilgiler edinirken aynı zamanda lisanslama sınavları için de kafalarındaki soru işaretlerini giderme fırsatı yakaladı.

Gedik Yatırım ziyareti finans gezisinin son ayağıydı.  Öğrencilerimiz Gedik Yatırım’ın tüm bölümlerini gezme fırsatını yakaladılar. Gedik Yatırım Eğitim Müdürü Ercan Göçmen, ilgili departmanlarının işleyişini anlatarak öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Öğrenciler gezi sonrası finansal konular hakkında olduğundan daha bilgili, gelecek için daha umutlu olduklarını ifade ettiler.