Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu Şehitlere Saygı Turuna Katıldı
28 Mart 2018, Çarşamba
Üniversitemiz Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu Şehitlere Saygı Turuna Katıldı

Uşak Üniversitesi Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu, 24-25 Mart 2018 tarihli Kale Çanakkale Bisiklet Festivali "Troia'dan Gelibolu'ya tarihin izinde sürüyoruz" sloganından hareketle 25 Mart 2018 tarihinde “Şehitlere Saygı” turuna katılarak üniversitemizi bu anlamlı organizasyonda temsil ettiler.

Yeşil Pedal Topluluk Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sevgi Tatar ve topluluk başkanı Durmuş Ali Şirin, Şehitlere Saygı Turunda Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yaklaşık 5 bin kişi ile birlikte bisiklet sürdüklerini söyleyerek “Eceabat'tan Şehitlik Abidelerine gidiş dönüş olmak üzere 60 km’lik parkuru tamamladık. Desteklerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş başta olmak üzere üniversitemize ve ulaşım konusundaki destekleri dolayısıyla Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a teşekkür ediyoruz.”dediler.