HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Huzurevini Ziyaret Etti
26 Mart 2018, Pazartesi
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Huzurevini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Savaş ve Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Adem Duru, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Uşak Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, huzurevi sakinlerine çiçek dağıtarak onlarla bir süre sohbet etti. Yaşlılarımızın dünden bugüne bir köprü olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş “Yaşlılarımızın bir gün değil her gün yanlarında olmalıyız. Biz Uşak Üniversitesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Büyüklerimizin hayır duaları önemlidir. Dualarınızı eksik etmeyin. Siz saygıdeğer büyüklerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.”dedi.

Huzurevi sakinleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek Rektörümüze çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Koray Acar, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Koçak, üniversitemiz Sosyal Hizmetler Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cemile Zehra Köroğlu, Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Ali Köroğlu ve üniversitemiz Sosyal Hizmet Uzmanı Meryem Gül de yer aldı.

fotoğraflar için tıklayınız