HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Startup Erasmus Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu Çalışma Toplantıları Devam Ediyor
2 Mayıs 2024, Perşembe
Uşak Üniversitesi Startup Erasmus Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu Çalışma Toplantıları Devam Ediyor

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen Startup Erasmus Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışma toplantısına katıldı. Toplantıda Rektör Savaş’a Erasmus+ Değişim Programları Koordinatörü Arş. Gör. Dr. Ercan Bahtiyar ve Bilgisayar İşletmeni Atike Uçan da eşlik etti.

Uşak Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen Startup Erasmus Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında ulusal ve uluslararası ağlarını her geçen gün genişlettiklerini ifade eden Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Üniversitemiz öncülüğünde yürütülen proje kapsamında ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalışma toplantısı da üniversitemizin çalışmaları için önemli bir adım. Hem öğrencilerimizin hem de personelimizin dünyadaki emsalleriyle bir araya gelip dünyadaki son çalışmalardan haberdar olmaları ve kendilerini yenilemelerini bizim için çok önemli. Bu amaçla ulusal ve uluslararası ağımızı genişletmeye devam edeceğiz” dedi.