Ana Sayfa / Haberler / Adaylar, Uşak Üniversitesine Yoğun İlgi Gösterdi
29 Nisan 2024, Pazartesi
Adaylar, Uşak Üniversitesine Yoğun İlgi Gösterdi

Uşak Üniversitesinin de katılımcılarından olduğu Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı, 26 Nisan 2024 tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Üniversite sınavına girecek olan adayların ve ailelerini ziyaret ettiği fuarda Uşak Üniversitesi, katılımcıların akıllarındaki soruları cevapladı. Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından açılan Uşak Üniversitesi standına yoğun ilgi gösteren adaylara, üniversitemizin akademik, sosyal, kültürel ve sportif imkanlarının yanı sıra kampüsümüzün fiziki imkanları hakkında bilgi verildi.

Başta mühendislik fakültesi ve tıp fakültesi olmak üzere pek çok bölümün ve programın da tanıtımının yapıldığı standı ziyaret eden Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Doğan Hatun’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.