Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Öğrencilerle İftarda Buluştu
2 Nisan 2024, Salı
Rektör Savaş, Öğrencilerle İftarda Buluştu

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde yer alan yemekhanede iftar yapan öğrencilerle bir araya geldi. Rektör Savaş’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Taş, Prof. Dr. Lütfi Özav ile Prof. Dr. Osman Birgin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Çavaş, Genel Sekreter Doç. Dr. Sinan Gürcüoğlu, Rektör Danışmasını Doç. Dr. Fulya Akyıldız ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Gencer de eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Savaş, iftar saatini bekleyen öğrencilerin masalarını gezerek, iftar öncesi onlarla bir süre sohbet etti. On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine gelindiğini belirten Rektör Savaş, “Mübarek Ramazan ayında öğrencilerimizle iftar sofralarında yeniden buluşmak ve onlarla aynı masada orucumuzu açmak bizleri çok mutlu ediyor. Bayrama kavuşmamıza az bir zaman kaldı. İnşallah gelecek yılda aynı sevinç ve heyecanla bir araya gelip birlikte iftar yaparız. Ramazan ayı vesilesiyle şunları da iletmek istiyorum; Ramazan ayının, tüm Dünya’da yaşanan olumsuzlukların, zulümlerin ve problemlerin çözüldüğü, açlığın, sefaletin ve yoksulluğun son bulduğu bir ay olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını diliyorum. Gelmekte olan Ramazan Bayramı’nın Milletimiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Gençlerimizin bayramını da şimdiden kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

İftar programı Rektör Savaş tarafından okunan dua ile son buldu.