Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Öğrenci Konsey Başkanlığı Teknik, Kültürel ve Tarihi Gezilerine Devam Ediyor
8 Kasım 2017, Çarşamba

Üniversitemiz Öğrenci Konsey Başkanlığı, 92 kişilik öğrenci heyetiyle İstanbul’a gezi gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bilgi veren Üniversitemiz Öğrenci Konsey Başkanlığı “Uşak Belediyesi destekleriyle Öğrenci Konsey Başkanlığı olarak öğrencilerimizin teknik, kültürel ve tarihi olarak kendilerini geliştirmeleri noktasında bizlerin üzerine düşen görevi elimizden geldiği kadarıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz monoton bir öğrencilik hayatından çıkıp eğitim gördüğü bölümüyle ilgili veya ülkemizin tarihi ile ilgili bilgi sahibi olma şansı yakalıyor. Geçen dönenim son aylarında Radyo ve Televizyon bölümünü TRT müze ve Genel Merkezine göndererek oradaki çalışmaları yerinde uygulamalı bir şekilde gösterdik. Bu dönem ise çoğunluğu Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinden oluşan heyeti kültürel ve tarihi geziler kapsamında Konya'ya götürmüştük. En son gezimize İslami İlimler Fakültesi öğrencileri çoğunlukta olmak üzere diğer fakültelerdeki arkadaşlarımızla beraber 92 kişilik bir heyetle İstanbul'a gittik. Gece başlayan yolculuğumuzun devamında sabahın ilk saatlerinde Hz. Eyüp (a.s) kabrini ziyaretin ardından, MiniaTÜRK İstanbul, Galata Kulesi, Boğaz turu, Eminönü, Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Müzesi ve Topkapı Sarayı'nı gezerek Uşak'a dönüş yaptık. Bu tür gezi ve programları diğer bütün fakültelerdeki arkadaşlarımız için de çalışmalarımız sürüyor. Bu hususta Uşak Belediye Başkanı Sn. Nurullah Cahan'a teşekkür ederiz. Bu kapsamdaki çalışmalarımızı ve gezi/etkinlik takvimini; Facebook/Twitter/ınstagram: USAKKONSEY 'i takip ederek haberdar olabilirsiniz.”dedi.

Fotoğrafları indirmek için tıklayınız