Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinden Yerel Kalkınmaya Destek
11 Mart 2024, Pazartesi
Uşak Üniversitesinden Yerel Kalkınmaya Destek

Uşak Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Buket Çelen, Tarım ve Orman Bakanlığı ile AB tarafından yürütülen yerel toplulukların kendi yerel kalkınma süreçlerine katılmalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiş yenilikçi bir yaklaşım olan LEADER Projesi kapsamında Eşme ve Sivaslı ilçelerinde kadın grupları ile bir araya geldi.

Öğr. Gör. Dr. Buket Çelen, Eşme ilçesinde 8 Mart 2024 tarihinde ‘‘Kırsal Alanda Kadına Yönelik Destekler’’ ile “Satış ve Pazarlama Teknikleri” konulu eğitim ve Sivaslı ilçesinde de “Yöresel Ürünlerin Değerlendirilmesi, Girişimcilik ve Kooperatifleşmenin Önemi” konulu eğitimler verdi.

Eğitimlere katılan kadın grupları aldıkları bilgilerle tarım konusunda daha bilinçli hale geldiklerini ifade ederek Uşak Üniversitesine teşekkür ettiler.