HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüklerine Yeni Ofis
12 Şubat 2024, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüklerine Yeni Ofis

Bünyesinde 21 tane uygulama ve araştırma merkezi bulunduran Uşak Üniversitesi merkezlerin ortak kullanımı için yeni bir ofis tahsis etti. Merkez müdürlüklerinin toplantı ve etkinliklerinde kullanmak için tahsis edilen merkez Güzel Sanatlar Fakültesi binasının giriş katında bulunuyor.

Uşak Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezleri Ofisinin tüm uygulama ve araştırma merkezleri için kullanıma açıldığını söyleyen Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, yeni ofisin hayırlı olmasını diledi.

Ofisin ilk etkinliği olarak, Uşak Üniversitesi Enerji, Çevre ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğünün ‘Akran Değerlendirme ve İzleme Süreci’ (ADİS) toplantısı yapıldı. Enerji, Çevre ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Mehmet Şahin merkez müdürlükleri için hazırlanan ofis için yönetime teşekkür etti. Tahsis edilen ofisin ikinci etkinliği olan Uşak Üniversitesi Hali Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğünün ‘Akran Değerlendirme ve İzleme Süreci’ (ADİS) toplantısı da bu ofiste yapıldı. Halı Uygulama ve araştırma  Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gülhan Pınarlık ise merkez müdürlüklerinin bir ofis yerinin olmasının önemli olduğunu dile getirerek yönetime çok teşekkür ettiğini belirtti.