Ana Sayfa / Haberler / Uygulama ve Araştırma Merkezleri Toplantısı Yapıldı
31 Ocak 2024, Çarşamba
Uygulama ve Araştırma Merkezleri Toplantısı Yapıldı

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav başkanlığında Uşak Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezleri toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) Koordinatörü Doç. Dr. Atike İnce Yardımcı, Kalite Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Emine Kayhan, araştırma merkezleri yöneticileri ve ilgili akademisyenler katıldı.

29 - 30 Ocak tarihlerinde iki oturum şeklinde düzenlenen toplantıda üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından genel bilgilendirme yapılırken kalite kapsamında BÖDR sunumları ile ilgili hususlar görüşüldü. Ayrıca 2023 yılı Temmuz- Aralık Dönemi Uygulama ve Araştırma merkezlerinin faaliyetleri incelenip 2024 yılı Ocak-Haziran Dönemi içerisinde yapılması planlanan faaliyetler ele alındı.