Ana Sayfa / Haberler / ÖSYM Başkanı Ersoy’dan Rektör Savaş’a Ziyaret
25 Ocak 2024, Perşembe
ÖSYM Başkanı Ersoy’dan Rektör Savaş’a Ziyaret

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.

Rektör Savaş: ‘‘Uşak Üniversitesi bölgenin kaynaklarını ekonomiye kazandıran projeler üreterek markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor.’’

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üniversitenin hedefleri, yapılan ve planlanan projelerine dair bilgiler aktaran Prof. Dr. Savaş Uşak Üniversitesinin ilk ihtisaslaşan üniversitelerden biri olarak bölgenin kaynaklarını ekonomiye kazandıran projeler üreterek markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çekti.

Prof. Dr. Savaş, ÖSYM Başkanı Ersoy’a ve ÖSYM ekibine gelecekteki çalışmaları ve projeleri için başarılar diledi.

ÖSYM Başkanı Ersoy: ‘‘Bölgeye katkılarından dolayı tüm Uşak Üniversitesi ailesine teşekkür ediyorum.’’

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ise başta Rektör Prof. Dr. Savaş olmak üzere bölgeye katkılarından dolayı tüm Uşak Üniversitesi ailesine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete; ÖSYM Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek ile Halil Şengül ve ÖSYM Yabancı Dil Sınavları Daire Başkanı Nida Karamanoğlu eşlik etti.