Ana Sayfa / Haberler / AB Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Özcan Rektör Savaş’ı Ziyaret Etti
25 Ocak 2024, Perşembe

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Savaş, Uşak Üniversitesi hakkında bilgi vererek üniversite olarak gerçekleştirdikleri Avrupa Birliği projelerini aktardı. Uşak Üniversitesinin AB projeleri ve diğer uluslararası faaliyetleriyle uluslararası işbirliğini arttırdığını aktaran Rektör Savaş bu projelerin ve çalışmaların sadece üniversiteye değil şehrimize ve bölgeye de katkı sağladığını belirtti.

Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan, Uşak Üniversitesinin son yıllarda uluslararası alanda göstermiş olduğu başarılardan dolayı başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesine teşekkür etti, başarılarının devamını diledi.