Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Kalite Komisyonu Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
19 Ocak 2024, Cuma
Uşak Üniversitesi Kalite Komisyonu Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından kurumsal akreditasyon belgesi almaya hak kazanan 30 üniversiteden biri olan Uşak Üniversitesi, kalite çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Uşak Üniversitesi Kalite Komisyonu Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş başkanlığında bir araya geldi.

Toplantıda 2023 yılındaki ilerlemeler değerlendirilerek 2024 yılı içerisinde yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Personel ve öğrenci el kitapçığı, şimdiye kadar hangi çalışmaların yapıldığı, web sayfaları, kalite çalışmalarının kanıtları, saha ziyareti ve yaşanılan durumlar hakkında bilgi verilen toplantıda çalışmaların sürekliliğini sağlamak adına oluşturulan sistem de anlatıldı.

“Hedefimiz üniversitemizin tüm birimlerinde kaliteyi yakalamak, eğitimin niteliğini en üst seviyeye çıkarmaktır” diyen Prof. Dr. Ekrem Savaş, “YÖKAK'tan Kurumsal Akreditasyon belgesi almış bir yükseköğretim kurumu olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda tüm iç ve dış paydaşlarının katılımı önemli. Kurumun öğrenme kaynakları, öğretim üyesi yeterlilikleri, araştırma yetkinlikleri ve toplumsal katkı gibi alanlarda kendimizi geliştiriyoruz. 2024 yılında da bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.