Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi İlçe MYO’lar Güz Dönemini Değerlendirdi
16 Ocak 2024, Salı
Uşak Üniversitesi İlçe MYO’lar Güz Dönemini Değerlendirdi

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav başkanlığında Uşak Üniversitesi Banaz, Sivaslı, Karahallı, Ulubey ve Eşme Meslek Yüksekokulu müdürleri bir araya geldi.

Rektörlük binasında gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, “İlçe Meslek Yüksek Okulu müdürlerimizde bir araya gelerek 2023-2024 Güz Eğitim Öğretim Dönemi değerlendirdik. Ayrıca Bahar Yarıyılı ile ilgili planlanan işleri de gözden geçirdik. Bunların yanında ilçe MYO’ların eğitim öğretim konusunda mevcut durumu ve ileriye dönük planlamaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.” dedi.