HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi TEKNOFEST 2024 Hazırlıklarına Başladı!
15 Ocak 2024, Pazartesi
Uşak Üniversitesi TEKNOFEST 2024 Hazırlıklarına Başladı!

TEKNOFEST 2024 yarışmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş başkanlığında 11 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Taş, TEKNOFEST 2024 yarışmalarının önemini vurguladı ve üniversitemizden de yoğun katılım beklediğini belirtti.

Açılış konuşması sonrasında üniversitemiz dekanlarına UTTO Koordinatörü Doç. Dr. Atike İnce Yardımcı ve T3 Vakfı Uşak Temsilcisi Alperen Özsarı tarafından TEKNOFEST 2024 yarışmalarına yönelik bilgilendirme yapıldı.  

Doç. Dr. Atike İnce Yardımcı ve T3 Vakfı Uşak Temsilcisi Alperen Özsarı, TEKNOFEST 2024 yarışmalarının başvuru aşamaları, başvuru takvimi, takım oluşturma ve yarışma alanları ile ilgili bilgi verdi.

Toplantıda ayrıca Uşak’ın ve Uşak Üniversitesinin TEKNOFEST Yarışmalarında önceki yıllarda yaptığı çalışmalar değerlendirilerek, çalışmaları geliştirmek için neler yapılabileceği konuşuldu.

Toplantı sonunda TEKNOFEST 2024 hakkında fakültelerde bilgilendirme, yaygınlaştırma etkinliklerinin yapılmasına ve başvurular ile ilgili değerlendirilmelerin devam ettirilmesine karar verildi.