HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Emniyeti, Gençleri “Güvenli Gelecek” İçin Uyardı
11 Ocak 2024, Perşembe
Uşak Emniyeti, Gençleri “Güvenli Gelecek” İçin Uyardı

Uşak Üniversitesinde, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından “Gençlik ve Güvenli Gelecek” adlı konferans verildi.

Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşen konferansa Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Lütfi Özav, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Uşak merkezinde ve ilçelerde bulunan üniversite, meslek yüksekokulları, yükseköğrenim yurtları ve lise 1 (9. Sınıf) öğrencilerine “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konferansı düzenleniyor. Bu kapsamda 9 Ocak tarihinde Uşak Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen Emniyet Müdürlüğü görevlileri gençleri terör örgütlerinin propagandaları hakkında bilgilendirirken propagandaya maruz kalındıklarında neler yapacaklarını anlattı. Emniyet yetkilileri tarafından Türkiye’de aktif olarak faaliyet yürüten terör örgütleri ve onların eleman devşirme yolları anlatıldı. Emniyet yetkileri, gençleri özellikle arkadaş seçimi ve gittikleri mekânlar konusunda uyardı.