HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Kariyer Yolculuğunda Dil Bilmenin Önemi Konuşuldu
29 Aralık 2023, Cuma
Kariyer Yolculuğunda Dil Bilmenin Önemi Konuşuldu

Uşak Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından “Kariyer Yolculuğunda Yabancı Dil ve Yurt Dışı Olanakları” başlıklı panel düzenlendi. Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen panele öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Uşak Üniversitesi öğrencilerinin hem eğitim süreçlerinde iyi bir eğitim almaları hem de mezuniyet sonrasında iyi bir kariyer sahibi olması için tüm imkanlarını kullanıyor. Uşak Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Kariyer Yolculuğunda Yabancı Dil ve Yurt Dışı Olanakları” panelinde hem yabancı dil bilmenin faydaları hem de yurt dışı deneyimi sahibi olmanın önemi anlatıldı.

Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Öğr. Dr. Doğan Hatun’un moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Lang-Up Academy’den Semra Soydemir ve Gülcan Erdem yabancı dil bilmenin önemini ve öğrenmenin yollarını anlatırken Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünden Atike Uçan ve Uşak Üniversitesi Eurodesk Temsilcisi Arş. Gör. Dr. Ercan Bahtiyar da yurt dışı imkanlarını ve kariyer yolculuğunda yurt dışı tecrübesinin önemini dinleyicilerle paylaştı.