HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Zafer Teknopark A.Ş.’nin 2023 Yılı 6. Toplantısı AKÜ’de Yapıldı
28 Aralık 2023, Perşembe
Zafer Teknopark A.Ş.’nin 2023 Yılı 6. Toplantısı AKÜ’de Yapıldı

Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Şirketi (Zafer Teknopark) A.Ş.’nin 2023 yılı 6. Yönetim Kurulu Toplantısı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Teknopark ortakları Afyon Kocatepe Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Afyon Organize Sanayi Bölgesi, Uşak Organize Sanayi Bölgesi, Seranova Seramik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temsilcileri katıldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Afyonkarahisar OSB alanında bulunan ve inşaatı devam eden yapıların son durumları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Ayrıca Teknopark içerisinde faaliyet gösteren ve nevi değişikliği yapan firmalar hakkında da bilgilendirme yapıldı. Bunların yanında 13-14 Temmuz 2023 tarihlerinde İzmir'de yapılan 11. TGB Koordinasyon Toplantısı ve 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde Balıkesir'de yapılan 12. TGB Koordinasyon Toplantısı da konuşulan konulardandı. Toplantı dilek ve temennilerin iletilmesiyle bitti.

 

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’tan Şehit Ailesine Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen üniversitemiz öğrencisi Yasemin Günay’ın abisi Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın ailesini ziyaret etti.

Prof. Dr. Savaş, ziyarette vatanın birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan gece gündüz demeden mücadele eden güvenlik güçlerimize minnettar olduğumuzu belirterek şehit düşen tüm kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diledi.