HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Uluslararası Ağını Genişletiyor
21 Aralık 2023, Perşembe
Uşak Üniversitesi Uluslararası Ağını Genişletiyor

Uşak Üniversitesi ile University of Lahore arasında yapılan Joint Research Anlaşması sonrasında Uşak Üniversitesi ile University of Lahore eş zamanlı olarak toplantı yaptı. Yapılan toplantıda iki kurumun öğretim üyelerinin ortak çalışmaları değerlendirilerek yapılması planlanan projeler hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

Bilimsel, teknolojik, eğitimsel iş birliğini kapsayan Joint Research Anlaşması sonrasında yapılan ilk çevrimiçi toplantıda her iki kurumdan ortak bölümler belirlenip temsilci hocalar seçildi.

Uzmanlık alanlarına göre akademisyen değişimi, lisansüstü öğrenci değişimi, konferanslar gibi konuları kapsayan anlaşma için Uşak Üniversitesi akademisyenleri Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş başkanlığında toplandı. Yapılan toplantıda iki kurumun öğretim üyelerinin ortak olarak başlattığı çalışmalar değerlendirilip yapılması planlanan işbirlikleri hakkında bilgi paylaşıldı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, University of Lahore ile yapılan ikili iş birliği ve gerçekleşen toplantılar ile ilgili şunları kaydetti: “Uşak Üniversitesi uluslararası ağını geliştirmeye devam ediyor. University of Lahore ile yaptığımız anlaşma kapsamında başarılı iş birlikleri gerçekleştireceğimize inanıyorum. İki kurum içinde hayırlı olsun.”