HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlük Giydi
15 Aralık 2023, Cuma
Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlük Giydi

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı “Beyaz Önlük Giyme Töreni” Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Vekili Prof. Dr. Lütfi Özav, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Güngör, Uşak Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Bilgin Erdem, akademik ve idari personeller, öğrenciler ve aileler katıldı.

Konuşmasına Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın selamını ileterek başlayan Rektör Vekili Prof. Dr. Lütfi Özav, Uşak Üniversitesinin hem diş hekimliği hem de diğer bölümleriyle öne çıktığına dikkati çekti. Uşak Üniversitenin bölgenin öne çıkan üniversitelerinden olduğunu belirten Prof. Dr. Özav, akreditasyon çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Prof. Dr. Lütfi Özav, konuşmasında Uşak Üniversitesinin ulusal ve uluslararası başarılarını anlatırken diş hekimliği fakültesini kazanan gençleri gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı. 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Güngör, “Bu yıl 125 öğrencimiz daha aramıza katıldı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı ve fakültemizi tercih ettikleri için kutluyorum. 8 yıl gibi kısa bir zamanda tercih edilen diş hekimliği fakülteleri arasına girdik. Bunu alandaki tüm bilimsel ve akademik yenilikleri takip ederek sağlıyoruz. Bizden desteğini esirgemeyen üniversitemiz yönetimine ve hocalarına çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.       

Törende ayrıca Uşak Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Bilgin Erdem de bir konuşma yaparak öğrencilere başarılar diledi.

Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine en yüksek puanla yerleşen Gamzenur Dinçoğlu ise yaptığı konuşmada her zaman yanlarında olup desteklerini esirgemeyen ailelere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenlerinden ve öğrencilerinden oluşan orkestra müzik dinletisi gerçekleştirdi. Tören öğrencilerin “Diş Hekimliği Fakültesi Beyaz Önlük Andını” okuması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.