Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi “Posta Sanatı” Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor
6 Aralık 2023, Çarşamba
Uşak Üniversitesi “Posta Sanatı” Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor

Cumhuriyetin 100’üncü Yılı etkinlikleri kapsamında Eşme Meslek Yüksekokulu ve Halı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Uşak'ın Değerleri" Temalı 1. Ulusal Posta Sanatı Sergisi düzenlendi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanında açılan sergide 400 katılımcı ve 450 eser yer aldı.

Serginin açılışında konuşan Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken bu tip sergilerin önemli olduğunu belirtti.

Serginin açılışında sergi küratörleri Öğr. Gör. Senay Şeyranlı ve Öğr. Gör. Sinem Ürel’e Prof. Dr. Özav tarafından plaket verildi.