HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Eurodesk Türkiye 15. Yıl Lansmanına Katıldı
6 Aralık 2023, Çarşamba
Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Eurodesk Türkiye 15. Yıl Lansmanına Katıldı

Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Eurodesk Türkiye 15. yıl lansmanına katıldı.

Çeşitli etkinliklerle ülke çapında gençlerin Avrupa fırsatları hakkında bilgilenmelerini sağlayan Eurodesk Temas noktaları 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 15. yıl lansmanında bir araya geldi.

Lansman toplantısı; Türkiye Ulusal Ajansı Başkan Yardımcısı Yunus Alper Altay ve Eurodesk Türkiye Genel Koordinatörü Emirhan Hikmet Aslan, Eurodesk Türkiye Temsilcileri Eren Bolat, Cansu Balcı ve Ulusal Ajans uzmanları ile Türkiye’nin 64 ilinde bulunan toplam 106 temas noktasının temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eurodesk Türkiye 15. yıl lansmanına, 2019 yılından bu yana Eurodesk temas noktası olarak faaliyetlerini sürdüren ve temas noktası olarak akredite edilmiş 14 üniversiteden biri olan Uşak Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünden kurum 1. irtibat kişisi Araş. Gör. Dr. Ercan Bahtiyar ve 2. irtibat kişisi Atike Uçan katıldı.

Dr. Ercan Bahtiyar'ın kolaylaştırıcı ekibinde yer aldığı toplantı kapsamında "Avrupa Fırsatları, Gençler ve Trendler" başlıklı bir panel düzenlendi, ayrıca katılımcı kuruluşların ziyaretçilere faaliyetlerini aktarabildiği bir Eurodesk Fuarı organize edildi.