Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Toplantılarına Devam Ediyor
7 Kasım 2017, Salı
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Toplantılarına Devam Ediyor

Kalite Koordinatörlüğümüz, 7 Kasım 2017 tarihinde, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

C:\Users\BASIN\Desktop\Haber Foto\7ksm17 kalite kurulu toplantı salı\RMZ_7308.JPG

Üniversitemiz Senato Toplantı Odasında, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ali Yılmaz, Genel Sekreter Vekili Kenan Gökçe, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen ve Rektör danışmanı Okutman Onur Altıntuğ’un katılımıyla gerçekleşen toplantıda kalite güvence faaliyetlerinin hedefleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı sonunda Kalite Koordinatörlüğümüz, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin bugüne kadar yapmış oldukları ve yapacakları çalışmalar hakkında kendilerinden bir rapor hazırlamalarını isteyerek, kalite güvence faaliyetleri ile ilgili toplantıların devam edeceğini belirtti.

C:\Users\BASIN\Desktop\Haber Foto\7ksm17 kalite kurulu toplantı salı\RMZ_7305.JPG

C:\Users\BASIN\Desktop\Haber Foto\7ksm17 kalite kurulu toplantı salı\3.JPG

C:\Users\BASIN\Desktop\Haber Foto\7ksm17 kalite kurulu toplantı salı\4.JPG