Ana Sayfa / Haberler / "Cumhuriyetin 100. Yılında Adli ve İdari Yargı" Konuşuldu
14 Kasım 2023, Salı
"Cumhuriyetin 100. Yılında Adli ve İdari Yargı" Konuşuldu

Uşak Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından "Cumhuriyetin 100. Yılında Adli ve İdari Yargı" adlı panel gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Adalet MYO Müdürü Doç. Dr. Fulya Akyıldız’ın yaptığı panel Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, Uşak İdare Mahkemesi Başkanı İslam Kaya, Uşak 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aykut Gönül, hukukçular, akademisyenler, öğrenciler ve Sultan Halil Yiğit Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Panele Uşak 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Hakim Ganem Ulukoca, Uşak İdare Mahkemesi Üyesi Hakim Osman Kaya, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Müslüm Akıncı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Adalet MYO Dr. Öğr. Üyesi Pınar Bacaksız konuşmacı olarak yer aldı.

Konuşmacılar adli ve idari yargının 100 yıllık gelişiminden bahsederek soruları cevapladı.

Panelin sonunda panelistlere Uşak Üniversitesi adına teşekkür plaketi sunuldu.