HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uluslararası Tekstil ve Hazır Giyim Temsilcilerinden Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezine Ziyaret
2 Kasım 2023, Perşembe
Uluslararası Tekstil ve Hazır Giyim Temsilcilerinden Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezine Ziyaret

Avrupa Birliği Cloth Projesi kapsamında Danimarka, İspanya, Bulgaristan, Romanya ve Fransa'dan gelen tekstil ve hazır giyim sektör temsilcileri Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil, Seramik (DTS) Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

Tekstil ve hazır giyim sektör temsilcileri Uşak ilindeki gelişmeleri yerinde incelemek üzere Uşak Üniversitesini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları incelediler.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Danimarka – Uşak İşbirliği Fırsatları ve Networking Etkinliği kapsamında yurt dışından gelen heyetle bir araya geldi. Program kapsamında DTS Tasarım Merkezini gezen misafirler Rektör Prof. Dr. Savaş’tan Uşak Üniversitesinin sanayi sektörü ile yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Savaş, DTS Tasarım Merkezinin kurulduğu günden bugüne ulusal ve uluslararası alanda yaptığı tasarımlarla adından söz ettirdiğini anlatarak, tasarım ve Ar-Ge çalışmalarını aktardı.

Heyet, Uşak’ta ve Uşak Üniversitesinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek başta Rektör Savaş olmak üzere DTS Tasarım Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren Öner ve tasarım merkezi öğretim elemanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.