Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi’nden “CV Hazırlama ve Etkili Mülakat Teknikleri” Konferansı
2 Kasım 2023, Perşembe
Uşak Üniversitesi’nden “CV Hazırlama ve Etkili Mülakat Teknikleri” Konferansı

Sadece okul hayatında değil mezuniyet sonrasında da öğrencilerinin yanında olan Uşak Üniversitesi’nin Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü ile Geleceğin Liderleri Topluluğu tarafından “Güçlü CV Hazırlama ve Etkili Mülakat Teknikleri” konferansı düzenlendi. Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa, Mezunlar Ofisi ve Kariyer Geliştirme Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Doğan Hatun, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Şükrü Macun ve çok sayıda öğrenci ile akademik kariyer danışmanları katıldı.

İŞKUR Uşak İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Nihat Talaycı yaptığı sunumda doğru CV hazırlamanın inceliklerinden iş görüşmesinde yapılacaklara kadar geniş bir alanda dinleyicilere bilgi verdi. Kendisinin de Uşak Üniversitesinin bir mezunu olduğunu ifade eden Talaycı, deneyimlerini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.