Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Daire Başkanları ve Personeli İle Bir Araya Geldi
10 Kasım 2017, Cuma

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, 3 Kasım 2017 tarihinde, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen başkanlığında, Mustafa Kemal Paşa Amfisinde üniversitemiz daire başkanları ve personeli ile bir araya geldi.

Genel Sekreter Vekilimiz Kenan Gökçe, 22-25 Ekim 2017 tarihleri arasında üniversitemize gelen Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı Üyelerinin saha ziyaretleri sonunda yaptıkları değerlendirmeler hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen ise kalite güvence faaliyetlerinin hedefi hakkında bilgilendirme yaparak birimlerden konuyla ilgili beklentileri dile getirdi.