HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Öğrencilerimiz Zeytin Dalı Harekatı’nda Görev Yapan Mehmetçiğimizi Ziyaret Etti
26 Şubat 2018, Pazartesi
Öğrencilerimiz Zeytin Dalı Harekatı’nda Görev Yapan Mehmetçiğimizi Ziyaret Etti

Uşak Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı öncülüğünde 12 öğrencimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için görev yapan askerlerimizi cephe arkasında ziyaret etti.

Suriye sınırında bulunan Kilis Çobanbey Karakolunu, üst bölgesini ve hudut tabur komutanlığını ziyaret eden öğrencilerimiz ile Öğrenci Konsey Başkanı Taha Koyuncu, Valimiz Salim Demir’in, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın, KYK Uşak İl Müdürü Tahir Emre Can'ın ve öğrencilerimizin destek mektuplarını ileterek Uşak Tarhanası ve Uşak Helvasını birliklere teslim ettiler.

Öğrencilerimiz, Suriye’nin Afrin kenti kırsalındaki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen roketlerin isabet ettiği, Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan tarihi yapıları da ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten öğrencilerimiz, Uşak Üniversitesi’nin ve Uşak Halkının selamlarını sunarak tüm terör örgütlerine karşı her daim Kilis halkının yanında oldukları mesajını verdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş'ın Destek Mektubu tıklayınız