HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezi, Tasarım Söyleşisi Gerçekleştirdi
3 Ekim 2023, Salı
Uşak Üniversitesi DTS Tasarım Merkezi, Tasarım Söyleşisi Gerçekleştirdi

 

Uşak Üniversitesi Deri Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen"3 Boyutlu Dijital Ayakkabı Tasarımı ve Romans Cad Kullanımı" başlıklı söyleşi Uşak Üniversitesi Youtube kanalında canlı olarak yayınlandı.

DTS Tasarım Merkezi Deri Bölümünden Öğr. Gör. Esra Sunerli’nin moderatörlüğünde Masterkey Dijital Teknolojiler Anonim Şirketi Genel Müdürü Kerem Kadiroğlu ile MASTERKEY Dijital Teknolojiler Anonim Şirketi Satış Müdürü Osman Kürşat Ardıç’ın katılımıyla gerçekleşen söyleşide 3 Boyutlu Dijital Ayakkabı Tasarımı ve Romans CAD Kullanımı hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.  

Deri Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Eren Öner yaptığı açılış konuşmasında DTS Tasarım Merkezi olarak kamu kurumları ve özel kuruluşlara ilişkilerini devam ettirirken sektörün öne çıkan isimleri ile bilgilendirici söyleşiler yaptıklarını söyledi. Doç. Dr. Öner, bu söyleşileri yıl içerisinde de devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Sektör - akademi işbirliğini çok önemsediklerini söyleyen Masterkey Dijital Teknolojiler Anonim Şirketi Genel Müdür Kerem Kadiroğlu yaptığı sunumda, tasarımda dijitalleşmenin gerekliliğini ve faydalarını anlattı.

Hammaddenin sürdürülebilmesinin önemine vurgu yapan Masterkey Dijital Teknolojiler Anonim Şirketi Satış Müdürü Osman Kürşat Ardıç ise dijital tasarımların maliyetleri azaltırken işleri hızlandırdığına dikkat çekti.

Söyleşi konuşmacıların katılımcılardan gelen soruları cevaplamasıyla sona erdi.