HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi, Filistinli Öğrencileri Uğurladı
2 Ekim 2023, Pazartesi
Uşak Üniversitesi, Filistinli Öğrencileri Uğurladı

 

İkili iş birliği antlaşması kapsamında Filistin’de bulunan Palestine Polytechnic Univerty’den gelip Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin farklı bölümlerinde 30 gün staj yapan doktor adayları ülkelerine gitmeden Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.

Filistin’den tıp eğitimi almak için Uşak Üniversitesine gelen doktor adaylarını makamında ağırlayan Prof. Dr. Ekrem Savaş, öğrencilere katılım belgesi verip meslek hayatlarında başarılar diledi.  Uşak Üniversitesinin dünyada tanınırlığının her geçen yıl daha da arttığını ifade eden Rektör Savaş, “Kalitesi hem Türkiye’deki saygın kurumlar hem de uluslararası kuruluşlar tarafından kabul görmüş üniversitemizi yerli öğrenciler kadar uluslararası öğrenciler de tercih ediyor. Geçen yıl Filistin’den 9 öğrenci gelmişti üniversitemize bu yıl ise öğrenci sayısı 10’a çıktı. Gelecek yıl bu sayının daha da artacağını düşünüyoruz.” dedi.

Türkiye’de bulundukları süre boyunca her konuda kendilerinden desteğini esirgemeyen Rektör Savaş’a ve Uşak Üniversitesine teşekkür eden genç doktor adayları Türkiye’de olmaktan duydukları mutluluğu da dile getirdiler.