HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş, STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi
1 Ekim 2023, Pazar
Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş, STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

 

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, 2 Ekim Pazartesi günü başlayacak 2023-2024 Akademik Yılı öncesi Uşak'ta faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

Uşak Üniversitesi Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen toplantıya Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Öğr. Gör. Halime Durkut ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun daha iyi şartlarda yaşaması için tek tek yapılamayanları el birliği ile gönüllü olarak yaptıklarını ifade eden Prof. Dr. Savaş, katılımcılara Uşak Üniversitesinin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı ve yapmak istediği çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. Konuşmasında sivil toplumunu önemine vurgu yapan Rektör Savaş, “Yaşadığımız yüz yılın önemli bir kavram olan sivil toplum; birlikteliği, gönüllülüğü ve dayanışmayı temsil ediyor. Geçen şubat ayında yaşadığımız ve ülke olarak yüreğimizi yakan büyük felaket sivil toplum çalışmalarının önemini ve gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi. 2 Ekim Pazartesi günü başlayacak olan 2023-2024 akademik yılında sizlerle toplumumuz yararına başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Toplantıya katılan STK yetkilileri işbirliği alanlarında kendilerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını belirtirken bu toplantı için Rektör Savaş’a teşekkür ettiler.