HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde “Mutluluğun Anahtarı’’ Adlı Kişisel Gelişim Konferansı Gerçekleştirildi
26 Şubat 2018, Pazartesi
Üniversitemizde “Mutluluğun Anahtarı’’ Adlı Kişisel Gelişim Konferansı Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (USEM) tarafından “Mutluluğun Anahtarı’’ adlı kişisel gelişim konferansı gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan konferansa Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Ercan Özen, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Eser Yeşildağ, konuşmacı Spiritüel Yaşam Koçu ve Eğitmen Filiz Dönmez, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Filiz Dönmez konuşmasında mutluluğun anahtarının nasıl bulunacağını anlatarak deneyimlerini paylaştı. Katılımcılara müzik eşliğinde gözler kapalı bir şekilde rahatlama terapisi de yapan Spiritüel Yaşam Koçu ve Eğitmen Filiz Dönmez “Bugün mutluluğu öğreneceğiz. Aslında ihtiyacımız olan sevgidir ve aldığımız sevgi mutluluk duygusunu bize verir. Mutluluk basittir, hayat basittir, farkında olmak için basit düşünün. Mutluluk diyince aklınıza ‘Um’ gelsin. Um eski Türkçe’de ummaktır. Ne umduğunuz zaman mutlu olursunuz? Her gün 10 dakika ruhunuzla baş başa kalın, amaç ruhla zihni buluşturmaktır. Ruhunuzla bedeninizi baş başa bırakın ve onları birleştirin.’’ ifadelerini kullandı.

Soru-cevap şeklinde devam eden konferansın sonunda Filiz Dönmez’e USEM Müdürü Doç. Dr. Ercan Özen ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Eser Yeşildağ hediye ve teşekkür belgesi takdim etti.