HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Milli Eğitim Bakanı Tekin, Rektör Savaş’ı Ziyaret Etti
3 Eylül 2023, Pazar
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Rektör Savaş’ı Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki heyet, Uşak’taki programları kapsamında Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Savaş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i, Uşak Üniversitesinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, üniversite ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Uşak Üniversitesi olarak eğitim-öğretim faaliyetleri ve ilgili projelerde Milli Eğitim Bakanlığıyla işbirlikleri içinde olduklarını belirterek desteklerinden dolayı Bakan Yusuf Tekin’e teşekkür etti.

Bakan Yusuf Tekin de Rektör Savaş’ın misafirperverliğinden ötürü kendisine teşekkür ederek, üniversite Şeref Defterini imzaladı. Uşak Üniversitesinin bölgesel kalkınmaya yönelik başarılı çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti. Tekin, üniversitenin üstüne düşeni yapmak için var gücüyle çalıştığını ifade ederek başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Savaş’a, akademik ve idari kadroya teşekkür etti, öğrencilere de öğrenim hayatlarında başarılar diledi.