Ana Sayfa / Haberler / TBMM Başkanı Prof. Dr. Kurtulmuş’tan Rektör Savaş’a Ziyaret
2 Eylül 2023, Cumartesi
TBMM Başkanı Prof. Dr. Kurtulmuş’tan Rektör Savaş’a Ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan Uşak’taki programları kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, ziyaretlerinden dolayı TBMM Başkanı Kurtulmuş’a ve Bilal Erdoğan’a teşekkür ederek, Uşak Üniversitesinin son beş yılda gerçekleştirdiği başarıları, eğitim ve araştırma faaliyetlerine olan katkıları ile ileriye yönelik projeleri hakkında bilgi verdi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Kurtulmuş ise Üniversitemiz Şeref Defterini imzalayarak, üniversitenin eğitim ve araştırma faaliyetlerine olan katkılarına vurgu yaptı. Uşak Üniversitesinin bölgesel kalkınma konusunda yaptığı çalışmaların dikkate değer olduğunu belirten TBMM Başkanı Kurtulmuş, başarılı çalışmalarından dolayı başta Rektör Savaş olmak üzere tüm akademik ve idari kadroya teşekkür ederek Uşak Üniversitesi öğrencilerine öğrenim hayatlarında başarılar diledi.