HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Erasmus+ Yükseköğretim Alanında Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
9 Ağustos 2023, Çarşamba
Erasmus+ Yükseköğretim Alanında Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Erasmus+ Yükseköğretim Alanında Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu projesi yürüten koordinatör ve ortak üniversitelerin katılımıyla 3 Ağustos 2023 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Uşak Üniversitesini temsilen Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Resmiye Nalan Ayvazoğlu, Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Engin Uslu ve Bilgisayar İşletmeni Atike Uçan katıldı.

Toplantıda, Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Engin Uslu ve Bilgisayar İşletmeni Atike Uçan, konsorsiyum projelerinin yürütümü ve işleyişiyle ilgili deneyim paylaşımı sunumu gerçekleştirdi.

Ulusal hareketlilik Konsorsiyumu projesi yürüten 50 Üniversitenin temsil edildiği toplantı sonunda Ulusal Ajans yükseköğretim Koordinatörü Hür Güldü tarafından katılımcılara konsorsiyum akreditasyon belgesi ve sunum yapan kurumlara da hediye takdiminde bulunuldu.