Ana Sayfa / Haberler / Acı Kaybımız Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Mert İçin Lokma Dağıtıldı
16 Haziran 2023, Cuma
Acı Kaybımız Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Mert İçin Lokma Dağıtıldı

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Mert 13 Haziran Salı günü tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Hakk’ın Rahmetine kavuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Mert için 16 Haziran Cuma günü Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesi içinde yer alan camide; Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır, akademisyenler, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla, Cuma Namazı öncesi Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi hocaları tarafından Hatim Duası okunurken Cuma Namazı çıkışında lokma dağıtımı yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi olarak derin bir üzüntü içinde olduklarını ifade ederek “Uşak Üniversitesi ailesi olarak Prof. Dr. Tufan Mert hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Değerli hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun” dedi.