Ana Sayfa / Haberler / Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı TAGEM Genel Müdürü Dr. Nevzat Birişik Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı Ziyaret Etti
19 Şubat 2018, Pazartesi

"Türkiye'de Tarımsal Öğrenimin 172. Yıldönümü" etkinliği için Üniversitemize gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Dr. Nevzat Birişik, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Dr. Nevzat Birişik, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı kutlayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektörümüz, TAGEM Genel Müdürü Dr. Nevzat Birişik'e üniversitemizde gerçekleştirilen "Türkiye'de Tarımsal Öğrenimin 172. Yıldönümü" etkinliğine katılımından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.