Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz 2025-2029 Dönemi Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları Başladı
6 Haziran 2023, Salı
Üniversitemiz 2025-2029 Dönemi Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları Başladı

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş başkanlığında üniversitemiz 2025-2029 dönemi stratejik planı hazırlık çalışmaları ilk toplantısı stratejik planlama ekibi ile birlikte 2 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Komisyon üyeleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Savaş, Uşak Üniversitesinin 4. Dönem stratejik plan hazırlarının başladığını belirterek tüm birim yöneticilerinin üniversitemizin amaç ve hedefleri doğrultusunda yeni dönem stratejik plan çalışmalarına gereken hassasiyeti vereceklerine inandığını söyledi.

İlk toplantının ardından Stratejik Plan Hazırlama Komisyonu Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş ve komisyon üyeleri 6 Haziran 2023 tarihinde üniversitemiz 2025-2029 Dönemini kapsayan 4. Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdiler.