HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi ile Cezayir Guelma Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı
8 Mayıs 2023, Pazartesi
Uşak Üniversitesi ile Cezayir Guelma Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

Uşak Üniversitesi ile Cezayir Guelma Üniversitesi arasında öğrenci değişim ve personel hareketliliğini kapsayan "Mevlana Değişim Protokolü" imzalandı.

İmza törenine, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Guelma Üniversitesi Rektörü Prof. Salah Ellagoune katıldı.

Uşak Üniversitesinin ana amaçlarından birisi olan uluslararası tanınırlığın ve tercih edilebilirliğin arttırılması doğrultusunda tüm eğitim ve öğretim birimlerinde uluslararası değişim programlarının verimli bir şekilde kullanılmasına, uluslararası öğrencilerin teşvik edilmesine ve uluslararası işbirlikleri ve faaliyetlerin geliştirilmesine büyük önem verildiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Savaş, “Bu kapsamda yeni bir anlaşma imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlana Değişim Programı kapsamında üniversitemiz ile Cezayir Guelma Üniversitesi arasında öğrenci ve personel değişim protokolünü imzaladık. Her iki üniversiteye hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.

Guelma Üniversitesi Rektörü Prof. Salah Ellagoune ise protokolden duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi.