HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinde Bayramlaşma
24 Nisan 2023, Pazartesi
Uşak Üniversitesinde Bayramlaşma

Uşak Üniversitesinde Ramazan Bayramı sebebiyle bayramlaşma töreni yapıldı. Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında yapılan törene başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Taş ile Prof. Dr. Lütfi Özav olmak üzere akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, tüm personelle bayramlaşarak, herkesin geçmiş bayramını kutladı. Konuşmasına Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları anarak başlayan Prof. Dr. Savaş “Bu yıl ülke olarak bayramımız buruk geçti. 6 Şubat’taki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına sabır diliyorum. Yaşamak kadar ölmekte çok doğal, ölüm de yaşam da biz insanlar içindir. Önemli olan doğum ile ölüm arasındaki zamanda yaptıklarımızdır.” diyerek ülkemizin aydınlık gençlerini yetiştiren üniversiteler olarak bunun bilinciyle hareket ettiklerini dile getirdi.

Prof. Dr. Savaş “Bir ülkenin kalkınması için en önemli kurumlardan biri üniversitedir. Bilim insanları olarak hem başarılı gençler yetiştirmeli hem de ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamalıyız.” dedi.

Bir sonraki bayrama sevinçle ve sağlıkla tekrar kavuşmayı Cenab-ı Hak’tan dilediğini ifade eden Rektör Savaş “Hepinize sağlık, afiyet ve başarılarınızın devamını dilerim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.