HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Depremzede Aileler Ramazan Bayramı Öncesinde Uşak Üniversitesinde İftarda Buluştu
20 Nisan 2023, Perşembe
Depremzede Aileler Ramazan Bayramı Öncesinde Uşak Üniversitesinde İftarda Buluştu

Depremzede aileler için 3. kez Uşak Üniversitesi Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezinin düzenlediği iftar yemeği, Öğrenci Yaşam Merkezinde yer alan yemekhanede gerçekleştirildi. İftara, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Taş ile Prof. Dr. Lütfi Özav, akademik ve idari personeller ile iftarın düzenlenmesine destek veren Çarşamba grubunun iş insanları katıldı.

Depremzedeler için birçok çalışma gerçekleştiren Uşak Üniversitesi Sivil Toplum Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezi ramazan ayı boyunca çalışmalarına aralıksız devam etti. Depremzede ailelere maddi destek, erzak yardımı ve kıyafet yardımı kampanyaları düzenleyen merkez, depremzede misafirler için de bayram hediyeleri hazırladı.

Merkez Müdürü Öğr. Gör. Halime Durkut, “Bugün ilimizde ikamet eden afetzede ailelerle 3. kez birlikte iftar yapıyoruz. Uşak Üniversitesi olarak ailelerimiz için elimizden gelini yapmaya çabalıyoruz. Bu iftarı gerçekleştirmemize imkân veren başta rektörümüz olmak üzere katkı sağlayan Uşaklı iş insanlarımızın oluşturduğu Çarşamba grubuna çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar öncesinde ve sonrasında depremzede çocuklar için renkli eğlenceler yapıldı.