Ana Sayfa / Haberler / Bilimsel Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimleri Devam Ediyor
6 Nisan 2023, Perşembe
Bilimsel Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimleri Devam Ediyor

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) tarafından verilen proje yazma eğitimleri devam ediyor.

UTTO Proje Destek Birimi Öğretim Görevlisi Dr. Gülşah Başkan tarafından Doç. Dr. Bengisu Yıldırım Moderatörlüğünde Diş Hekimliği Fakültesinde proje yazma eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitim kapsamında, proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı, sürdürülebilir proje hazırlama yöntemleri, proje yazımında yapılan genel hatalar hakkında bilgi verilerek, proje başlığı, projenin özgün değeri, projenin yaygın etkisi/ekonomik değeri, iş zaman çizelgesi ve proje bütçesinin nasıl yazılması gerektiği anlatıldı.

Eğitim, TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında 2022 yılında desteklenmeye hak kazanan proje örneklerinin incelenmesi ve katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.