Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesinde “Dünya Otizm Farkındalık Günü” Etkinliği
3 Nisan 2023, Pazartesi
Uşak Üniversitesinde “Dünya Otizm Farkındalık Günü” Etkinliği

Uşak Üniversitesi Engelsiz Birim Koordinatörlüğü ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından “Dünya Otizm Farkındalık Günü” etkinliği düzenlendi. Uşak Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde kurulan ‘Otizm Farkındalık’ köşesindeki stantlarla otizme dikkat çekildi.

Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilan edilen “Dünya Otizm Farkındalık Günü” kapsamında yapılan etkinlikte otizm ve otizmli bireylerin yaşamları hakkında kitap ve broşürler sergileniyor. Kitap ve broşürler hafta boyunca Prof. Dr. Fuat Sezgin kütüphanesinde sergilenecek.