HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / UTTO’dan E-Ticaret Hukuku Eğitimi
27 Mart 2023, Pazartesi
UTTO’dan E-Ticaret Hukuku Eğitimi

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO)’nin 23 Mart’ta öğrencilere yönelik çevrimiçi düzenlediği “E-Ticaret Hukuku Eğitimi”nde Av. Yasin Onur Demirci katılımcılarla buluştu.

Özellikle e-ticaret yapmak isteyen ya da mezun olduktan sonra firmaların e-ticaret bölümlerinde çalışmak isteyen öğrencileri hedef alan eğitimde, hızla gelişen ve dijitalleşen dünyada e-ticaretin yapısı, bu alanda mal ve hizmetlerin satış oranı ve yeni kurulan e-ticaret şirketlerinin hızla büyümesi gibi konular üzerinde duruldu. Artan e-ticaret hacminin bu alanda yetişmiş, donanımlı işgücünü de beraberinde gerektirdiğinin belirtildiği eğitimde ayrıca ülkemizde girişimciliği destekleyen, yeni e-ticaret fikirlerini başarılı şirketlere dönüştüren destekler ve kaynaklar hakkında bilgi verildi.

E-ticaretle ilgili hukuki düzenlemeler, e-ticaretin düzenlenmesi hakkındaki kanun ve kişisel verilerin korunması (KVKK) kanunu hakkında detaylı bilgi verilen eğitim UTTO Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Atike İnce Yardımcı’nın Av. Yasin Onur Demirci’ye teşekkürleri ile son buldu.