Ana Sayfa / Haberler / İletişim Fakültesinde Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi
16 Mart 2023, Perşembe
İletişim Fakültesinde Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) tarafından verilen Zafer Kalkınma Ajansı Projeleri yazma  eğitimleri devam ediyor.

UTTO Proje Destek Birimi Öğretim Görevlisi Dr. Gülşah Başkan tarafından 15 Mart 2023 tarihinde Dekan Prof. Dr. Murat Sezgin ve Dr. Öğretim Üyesi Polat Can moderatörlüğünde, İleitşim Fakültesi akademisyenlerine yönelik Zafer Kalkınma Ajansı Projeleri yazma  eğitimi gerçekleştirildi.

Akademisyenlerin interaktif katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı, proje yazma süreci, proje değerlendirme kriterleri, sürdürülebilir proje hazırlama yöntemleri, proje yazımında yapılan genel hatalar hakkında bilgi verilerek Zafer Kalkınma Ajansı destek programları tanıtıldı.

Örnek projeler üzerinden proje yazım sürecinin anlatıldığı eğitim katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.