Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Diş Hekimliği Fakültemizi ziyaret ettiler
13 Şubat 2018, Salı
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Diş Hekimliği Fakültemizi ziyaret ettiler

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Diş Hekimliği Fakültemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Fakültenin hasta kabul, muayenehane alanları ve laboratuvarlarındaki gerçekleştirilen faaliyetleri yerinde inceleyerek Dekan Prof. Dr. Celal Artunç’tan fakültenin kuruluş aşamasından bugünkü kadar gelmiş olduğu durumlar hakkında ve yeni gelişmeler ile ilgili bilgiler aldı. Ziyarete Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Saim Savaş, Prof. Dr. Ömer Karahan Genel Sekreterimiz Kenan Gökçe ve Rektör Danışmanlarımız Prof. Dr. Adem Duru ile Okutman Onur Altıntuğ  ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İsmail Yıldırım katıldılar.