HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / ‘Sağlık Yönetiminde, Sahadan İpuçları, Pratikler: Sağlık Yönetiminde İletişim’ Konferansı Gerçekleştirildi
29 Aralık 2022, Perşembe
‘Sağlık Yönetiminde, Sahadan İpuçları, Pratikler: Sağlık Yönetiminde İletişim’ Konferansı Gerçekleştirildi

“18 Aralık Sağlık İdarecileri Günü” kapsamında; Sağlık Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından, “Sağlık Yönetiminde, Sahadan İpuçları, Pratikler: Sağlık Yönetiminde İletişim” konulu konferans düzenlendi.

Dr. Alper Dölenmen’in konuşmacı olduğu etkinlik Uşak Üniversitesi Dans Etkinlik ve Müzik Topluluğu’nun (USDEM) müzik dinletisiyle başladı.

Müzik dinletisinin ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ulaş Akküçük açılış konuşması gerçekleştirdi.

Dr. Alper Dölenmen etkinlikte yaptığı konuşmada, özel sektörde sağlık yöneticisi olmak, sağlık kurumlarında iletişim ve beden dili üzerine bir sunum yaptı.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz Dr. Alper Dölenmen’e özel sektörde iş imkânları ve özel sektörde hastane yöneticiliği üzerine sorular yöneltme imkânı buldu.

Konferans sonrasında, Dr. Alper Dölenmen, Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim elemanları Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret etti.