Ana Sayfa / Haberler / Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektörümüzü Ziyaret Etti
7 Şubat 2018, Çarşamba

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve Türkiye’de ayrı iki ilde bulunan yüksek öğretim kurumu ortaklığında kurulan ilk teknopark olma özelliği taşıyan Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi faaliyetleri hakkında konuşuldu.

Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ömer Karahan ve Genel Sekreter Vekili Kenan Gökçe de yer aldı.